Vabilo na usposabljanje: Načrtovanje izobraževanja odraslih v strategijah razvoja občin in regije

Vabimo vas na usposabljanje NAČRTOVANJE IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH V STRATEGIJAH RAZVOJA OBČIN IN REGIJE, ki bo v torek, 19.12.2017 v prostorih šole Glottanova, Karla Benza 1 v Ljubljani. Usposabljanje organizira Andragoško društvo Slovenije( ADS ), v sodelovanju z nekaterimi občinami in Javnimi zavodi za izobraževanje ( LU ). Pripravili smo ga kot nadaljevanje projekta »Izobraževanje odraslih v moji občini«, ki ga izvajamo v ADS že od leta 2014.

Na tokratnem srečanju bo poudarek na priporočilih o pripravi letnih programov izobraževanja odraslih za uresničevanje strategij razvoja v lokalni skupnosti, v sodelovanju z Ljudskimi univerzami. Poudarek bo na strateških in letnih načrtih, analizi dejavnosti in poslovnega okolja.

Usposabljanje je namenjeno direktorjem javnih zavodov za izobraževanje odraslih v občinah ( LU ) in odgovornim za družbene dejavnosti v občinah, ki že imajo ali razmišljajo o sistematičnem letnem načrtovanju tudi izobraževanja v lokalnem okolju.

Prijavite se tajnici ADS Ireni Suhadolc po elektronski pošti: irena.suhadolc@gmail.com ali na naslov drustvoio@gmail.com, najkasneje do četrtka 14.12.2017. Usposabljanje je brezplačno, sofinancira ga MIZŠ.

Prilagamo Vabilo NAČRTOVANJE IZOBRAŽEVANJA ODRASLIH in program usposabljanja ter prijavnico na usposabljanje.

Veselimo se srečanja z vami.

Predsednica ADS:
Ida Srebotnik, prof.ped.

Pusti komentar