Sekcija za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami

Sekcija za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami si prizadeva za osveščanje organizacij za izobraževanje odraslih in izvajalcev o izobraževalnih potrebah odraslih s posebnimi potrebami. S svojim delom želi prispevati k izobraževanju in večji kompetentnosti izobraževalcev odraslih za to področje izobraževanja.

Sekcijo za izobraževanje odraslih s posebnimi potrebami vodi Maja Povše.

Zbornik: Andragog pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami

Objavljamo zbornik in vas vabimo k branju. Zbornik Andragog pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami (enostranska različica) Zbornik_Andragog pri učenju in izobraževanju odraslih s posebnimi potrebami (dvostranska različica)

Le še nekaj prostih mest

Če se zagotovo želite udeležiti katerega izmed modulov izobraževalnega programa Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami (jesen 2016), pohitite s prijavami, saj je na voljo le še nekaj prostih mest.

Ponovno razpisujemo program: »Inkluzivno izvajanje izobraževanja za odrasle s posebnimi potrebami«

Objavljamo razpis izobraževalnega programa Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami (jesen 2016) in Prijavnico (inkluzija-jesen2016). Vabljeni k udeležbi.

Odpoved izvedbe izobraževalnega programa

Spomladansko izvedbo programa “Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami”  smo morali žal odpovedati. Izvedbo programa bomo premaknili na jesen, ko bomo program tudi ponovno razpisali. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Podaljšujemo rok za prijavo k udeležbi

Ponovno objavljamo razpis izobraževalnega programa Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami (Razpis Inkluzija, april-junij 2016). Prijave bomo sprejemali vse do zapolnitve mest (to je do 20 udeležencev za posamezni modul).  Vabljeni k udeležbi.

Objavljamo razpis izobraževalnega programa “Inkluzija”

Objavljamo razpis izobraževalnega programa Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami in Prijavnico. Vabljeni k udeležbi.

RAZPISUJEMO PROGRAM: »Inkluzivno izvajanje izobraževanja za odrasle s posebnimi potrebami«

Namen programa je osveščanje, razumevanje in prilagajanje učenja in izobraževanja drugačnim potrebam odraslih udeležencev in  ponudba dodatnega osnovnega znanja, metod in oblik dela  izvajalcem oziroma učiteljem, in sicer znanja o izobraževalnih potrebah, metodah, pristopih, vsebinah ipd., prilagojeno izobraževanju odraslih oseb s posebnimi potrebami. Program ima šest vsebinskih modulov, vsak od njih je namenjen eni izmed ciljnih […]

Utrinek: Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami

Objavljamo utrinek s predstavitve programa Inkluzivno izvajanje izobraževalnih programov za odrasle s posebnimi potrebami. Kako smo se imeli, lahko preberete tukaj: Utrinek-InkluzivnoIzvajanjeIPzaOdraslePP